Inici Resum projecte Activitats del projecte
Activitats del projecte Imprimeix Correu electrònic
Resum del projecte
Article Index
Activitats del projecte
Recerca documental
Realització entrevistes
Realització d'un documental
Exposició itinerant
Elaboració d'un llibre
Disseny i adequació espai polivalent
All Pages

Creació d'una pàgina Web sobre el projecte

Des de l’inici del projecte es crea aquest espai. En aquesta pàgina es podrà accedir als materials que es vagin produint així com altres informacions: diversos materials complementaris, fotografies, bibliografia...

La importància, no obstant això, rau sobretot en la possibilitat d’explicar el projecte complet d'una forma participativa de tal manera que es converteix en un arxiu viu sobre les treballadores de l'era industrial (amb les “cigarreres” com símbol, no només de Tarragona i d'altres parts de l'Estat, sinó d'aquelles que en altres països desenvolupen aquest treball) i també d'altres treballadores de la ciutat, dels diferents sectors productius i de serveis.

Tot això permetrà la possibilitat de interacció amb aquelles persones que visitin l'espai virtual i les seves aportacions. Així mateix, per renovar i augmentat la informació de la qual és vagi disposant. És una eina important, a part del boca a boca, per tal d’obtenir imatges gràfiques, ja que la gent pot conèixer el projecte des del seu inici.

Per a la realització de la pàgina Web es compta amb una subvenció de l’Institut Català de les Dones